Varokaa piraatteja!

01-02-2016

Aito ja alkuperäinen toimii parhaiten

Käyttämällä alkuperäisiä Swegon CASA -suodattimia CASA ja ILTO –ilmanvaihtolaitteissa varmistat, että laitteesi tehdastakuu on voimassa ja toimii suunnitelmien ja määräysten mukaisesti. Laadukkaat alkuperäissuodattimet tuovat myös kustannussäästöjä, sillä niiden vaihtoväli on pidempi kuin jäljitelmien. Toimivat suodattimet myös vähentävät ilmanvaihtokanaviston puhdistuksen tarvetta.

 

  • Takuu voimassa
  • Laiteet toimii varmasti kuten suunniteltu
  • Pidempi vaihtoväli = kustannussäästö

Halpojen kopioiden sudenkuopat

Ilmanvaihtokoneisiin markkinoidaan myös monia erilaisia tarvikesuodattimia. Ne saattavat sopia laitteeseen kokonsa ja muotonsa puolesta, mutta usein tällaisten jäljitelmien materiaali, paksuus ja rakenne ovat kuitenkin erilaisia kuin tehtaan alkuperäissuodattimissa. Tällöin suodattimien toiminta saattaa poiketa suunnitellusta. Liian suuri painehäviö saattaa lisätä ilmavuotoja talon rakenteiden läpi ja siten heikentää lämmön talteenottoa ja tuoda huoneilmaan erilaisia epäpuhtauksia. Liian pieni painehäviö voi puolestaan synnyttää asunnon sisälle ylipainetta ja aiheuttaa kosteuden kertymistä rakenteisiin ja jopa homevaurioita.

  • Materiaali, rakenne ja paksuus poikkeaa alkuperäisestä
  • Hallitsemattomia ilmavuodot heikentää lämmöntalteenottoa
  • Tuo epäpuhtauksia huoneilmaan
  • Aiheuttaa kosteusongelmia

On siis erittäin tärkeää, että valitset suodattimesi oikein! Ilmanvaihtokoneen suodattimien säännöllinen vaihtaminen takaa että kotisi ilmanvaihto toimii suunnitellusti ja tuottaa laadukasta ja terveellistä sisäilmaa!

Kuinka usein suodattimet tulee vaihtaa?

Suodattimet tulisi vaihtaa vähintään kerran vuodessa, mutta mieluiten kaksi kertaa vuodessa, aina keväisin ja syksyisin.

Mistä voin tilata aidot Swegon CASA suodattimet CASA ja ILTO -ilmanvaihtolaitteisiin?

Helpoiten se onnistuu Swegonin omasta verkkokaupasta osoitteessa: www.casastore.fi